divendres, 11 d’abril del 2014

Què faries amb 500 signatures a Gualba?



Fa unes setmanes un grup anònim va iniciar una campanya entre els veïns de Gualba per entorpir la construcció d’un camp de futbol. Van utilitzar l’enviament de correus massius demanant signatures per fer al·legacions. El document redactat també l’adjuntaven en un fitxer. La seva campanya la van portar fins a www.naciodigital.cat per intentar fer-ne més ressò amb un tendenciós titular: En què invertiries 500000€ a Gualba? La reacció en el diari digital va ser més aviat poca i la seva recollida de signatures va voltar la vintena. Amb tot, i altre cop de forma anònima, van voler justificar-se dient que no s’oposaven a la construcció mitjançant un comentari a la notícia.

Alegacions al projecte del camp de futbol a Gulaba

Anònim, 03/03/2014 a les 20:20

Els signants del document d'al·legacions al projecte d'un nou camp de futbol a Gualba, no s'oposen a la construció d'un nou camp, demanen explicacions al projecte que l'ajuntament ha posat en exposició al públic.

On es demostra que a més de les consideracions derivades de l’anonimat són uns tergiversadors. Si no, no s’entén aquest fragment del seu correu

La suma de tots pot fer que  l’any vinent no veiem un camp de futbol inigualable, però... us heu plantejat una pregunta? En que invertiríeu 500.000€ a Gualba si us deixessin opinar????
Una part de la població, encapçalada per la Penya Blaugrana de Gualba, va reaccionar recollint signatures en pro del camp de futbol. El resultat van ser unes cinc-centes adhesions que varen ser entregades a l’alcaldia.

En front d’una vintena de signatures contràries al camp de futbol, jo reformularia la pregunta
Què faries amb 500 signatures a favor de la construcció del camp?
La resposta sembla clara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada