divendres, 7 de març del 2014

L'Anticrist també arriba a Gualba



Que els Déus ens agafin protegits! Per uns moments vaig creure que el Messies tenia la missió d’alliberar-nos, però cada cop sembla més clar que també l'Anticrist és qui ha arribat a Gualba.

Sembrant zitzània lidera un moviment contra els serveis pediàtrics, molt de temps esperats. Primer va ser l’esport i l’esbarjo dels infants, ara és la salut i el proper pas podria ser l’escola. No li convé que la joventut pensi!

Des del seu amagatall entre les tenebres del tanatori i amb el seu poder de transmutació, va reclutant acòlits a favor de la seva causa. Allà, en mig d’obscurs aquelarres envoltats de bardisses, llença els seus tentacles en forma de consignes. Ja no el preocupa la tercera edat doncs els té reclosos en un edifici, on els seus fidels tenen controlada a la bona gent aliena a les seves males arts. La preocupació actual és aconseguir pares i mares que caminin rígidament com a autòmats, amb els ulls inexpressius gotejant sang i clavant la mirada a l’infinit. Pares i mares decidits a entregar-se a la causa i disposats a oferir-li en sacrifici als seus propis cadells. Ja no busca verges adolescents per a dur-les al suplici, sinó infants desprotegits per utilitzar-los en els seus rituals.

No l’he vist, però he notat el seu alè sulfurós al meu clatell mentre un calfred em recorria el cos

Busca un canvi d’era que ens porti de nou a la penombra. El mateix que fa molts anys quan se’l va combatre clavant una creu al Gorg Negre. Però ara desenganyeu-vos, és molt més difícil aturar-lo. Escampa el seu verí amb l’Iphone i els correus electrònics i la creu ja no li fa efecte (bé, si se li tira pel cap potser sí, però no ho intenteu)

Mireu a dreta i Esquerra. No us fieu. Vigileu els vostres veïns. Un simple contacte podria contagiar-vos i condemnar-vos a engruixir les seves hordes amb destí al no-res. Controleu les xocolatades, no fos cas que aprofites per barrejar-hi els seus maleïts beuratges i acabéssiu besant-li el cul i ballant amb el gran boc negre. Protegiu-vos amb els vostres amulets, tant de dia com de nit. I finalment aneu amb compte en el ball de carnaval perquè es pot presentar de moltes formes i de moltes d’elles a la vegada.

No l’he vist, però l’olor de sofre impregna l’ambient i l’aire es fa irrespirable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada