dimarts, 18 de febrer del 2014

El fracàs escolar és culpa de P3

divendres, 7 juny de 2013

Les gallines tenen una estructura social jeràrquica i les que estan en un rang superior es permeten picotejar a les que són inferiors i aquestes a les que es troben sota seu. D’altra banda el gall dóna cops de bec a totes les gallines.

En el galliner de l’educació succeeix una cosa semblant. Els professors universitaris culpen els professors de batxillerat de la manca de preparació dels alumnes. Els de batxillerat assenyalant els d’ESO i aquest als mestres de primària. Seguint la jerarquia arribem a la conclusió que els culpables són els mestres de P3. I en aquest punt es presenta el gall en forma de ministre, i sense saber de què va la cosa comença a donar picades de bec a tort i a dret.

Tornem a fer la cadena. Els de la universitat volen alumnes amb els continguts de primer de carrera assolits. Els de batxillerat desitgen que els continguts que els hi pertoca a ells impartir ja estiguin apresos. Els d’ESO els volen amb els deures fets i els de P3 desconec com els pretenen. Jo sí que sé com els vull als alumnes que rebo cada setembre: amb el nivell del curs anterior assolit. La matèria del meu curs ja l’ensenyaré jo, perquè entre altres coses és la meva feina i cobro per ella

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada